Het Hollands Maandkookboek!
Verkrijgbaar vanaf 10 oktober 2014 in de boekhandel en op internet!

Wil jij ook graag weten wat er in je eten zit en waar het vandaan komt? Eet je ook het liefst producten van dichtbij en vind je het belangrijk om lekker en gezond te eten, maar heb je in je drukke bestaan niet veel tijd om in de keuken te staan? Dan is dit no-nonsene kookboek een geweldige hulp. Met de makkelijke recepten zet je snel een lekker gerecht op tafel. Je krijgt daarnaast talloze tips die het koken makkelijker maken en die er voor zorgen dat je niets weg hoeft te gooien. In de handige kalender zie je per maand precies wat er van Hollandse bodem komt en je krijgt een simpele uitleg over bijvoorbeeld het verschil tussen biologisch vlees en gewoon vlees, je leert wat de viskeurmerken betekenen en welke kaas zich Hollandse kaas mag noemen!
Het Hollands Maandkookboek biedt maar liefst meer dan 100 overheerlijke recepten voor gevarieerde voor-, hoofd en nagerechten passend bij het seizoen. Zoals een lekkere anti-dip vitaminesoep in januari, een zomerse peultjes-frambozensalade in juli en een vegetarisch kerstmenu.
Met de makkelijke recepten en talloze tips van Annemieke Geerts-Chill├ę heb je een eigentijds en praktisch kookboek in handen met veel recepten, kooktips en leesplezier. Want gezond eten moet gewoon leuk, betaalbaar en makkelijk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten